Kuukausilahjoitus auttaa hädässä olevia

Kuukausilahjoitus auttaa hädässä olevia

11 March 2022
 Kategoriat: , Blog


Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen parantaa mielialaa huomattavasti. Tieto siitä, että autat muita, antaa valtavasti voimaa, ja se voi puolestaan saada sinut tuntemaan itsesi onnellisemmaksi ja tyytyväisemmäksi. Tutkimuksissa on havaittu, että hyväntekeväisyyteen lahjoittamisen ja mielihyvää rekisteröivän aivojen alueen lisääntyneen aktiivisuuden välillä on yhteys, mikä todistaa, että vanhan sanonnan mukaan on todellakin paljon parempi antaa kuin ottaa. Mahdollisuus parantaa toisten elämää on monille etuoikeus, johon liittyy velvollisuuden tunne. Näiden voimakkaiden vastuun tunteiden mukaan toimiminen on hyvä tapa vahvistaa omia henkilökohtaisia arvojamme ja tuntea elävämme tavalla, joka on uskollinen omille eettisille vakaumuksillemme. Voit myös opettaa perheellesi että he voivat tehdä myönteisiä muutoksia maailmassa. Perinteen luominen hyväntekeväisyyteen lahjoittamisesta yhdessä lasten kanssa on helppoa - kokeilkaa perustaa perheen lahjoituslaatikko, johon kaikki voivat lisätä varoja, ja nimittäkää joka vuosi perheen hyväntekeväisyyskohde, ja ottakaa lapset mukaan valitsemaan, mitä asioita tuetaan.

Auta hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta

Hyväntekeväisyysjärjestöt kohdistavat tavoiteensa eri asioihin, tällaisia ovat esimerkiksi köyhyyden ehkäiseminen, terveyden edistäminen tai taiteen, kulttuurin, kulttuuriperinnön tai tieteen edistäminen. Hyväntekeväisyysjärjestöt eivät voi tehdä voittoa. Kaikki niiden keräämät varat on käytettävä niiden tavoitteiden saavuttamiseen. Hyväntekeväisyysjärjestöllä ei voi olla omistajia tai osakkeenomistajia, jotka hyötyvät siitä. Yksi hyväntekeväisyysjärjestöjen useimmiten käytettävä rahankeräys menetelmä on kuukausilahjoitus. Kuukausilahjoitusohjelma on säännöllinen lahjoitussuunnitelma, jonka avulla lahjoittajat voivat antaa automaattisesti valitsemansa summan järjestölle joka kuukausi. Monet organisaatiot ovat havainneet, että kuukausilahjoitusohjelmat ovat luotettava taloudellisen tuen lähde ja että niiden ylläpitäminen sujuvasti vaatii vain vähän hallinnollista työtä.

Onko parempi lahjoittaa kerran vai kuukausittain?

Kuukausilahjoittajilla on muita lahjoittajatyyppejä korkeampi sitoutumisaste. Uusien lahjoittajien sitoutumisaste on keskimäärin alle 23 prosenttia. Yleisesti ottaen, kun joku on kerran liittynyt kuukausilahjoittajaksi, hän lahjoittaa joka vuosi tai vähintään kolme kertaa enemmän kuin kertalahjoittaja. Kuukausittain toistuva lahjoitus antaa tukijoille mahdollisuuden jakaa lahjoituksensa taloudellinen vaikutus koko vuodelle, mikä vähentää akuuttia taloudellista vaikutusta. Tukijat antavat lopulta enemmän lahjoituksia vuosittain, mutta maksujen jakautuminen koko vuodelle tekee sitoumuksesta helpommin hallittavissa olevan.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kuukausilahjoittajat jatkavat todennäköisemmin lahjoittamista vuodesta toiseen. Tämä on hyödyllistä, jotta järjestö voi saada aikaan jatkuvaa vaikutusta, ja se antaa myös mahdollisuuden tutustua sinuun lahjoittajana. Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti.